Circular núm. 266

           



Benvolguda sòcia i amiga,
Ens tornem a retrobar per iniciar un nou curs, que com sempre hem preparat amb molta il·lusió, com veuràs en el tríptic adjunt del curs 2015-2016, mantenim les mateixes activitats que os varem proposar en l’any anterior, i que s’iniciaran a partir del dia 1 d’octubre, excepte la professora de Ball, per qüestions personals no iniciarà el curs fins al mes de Novembre.
11 de setembre, “Diada Nacional de Catalunya”, s’ha fet la tradicional ofrena de flors al “Monument de la Senyera” amb la lectura d’un manifest, amb motiu dels 25 anys de l’ALBADA, per part de la Secretaria de La Junta, Sra. Pepita Reñé.
3 d’octubre, a partir de les 21.30 h. al Restaurant Resquitx, el Centre d’Iniciatives Solidaries, organitza un sopar homenatge en record del Sr. Àngel Pujol i Gorné amb motiu de la VIII Vetllada Solidaria, acompanyats pel missioner Sr. Àngel Olaran i totes les ONG ´s que li donen suport.
Les que vulguin col·laborar en el sopar, podran inscriure’s en l’Albada fins del 27 de setembre.
17 d’octubre, amb motiu del nostre 25e. Aniversari, s’organitza la
XVIII TROBADA INTERCOMARCAL D’ASSOCIACIONS DE DONES DE LLEIDA.

                                                                                
Les inscripcions del 21 de setembre fins al 10 d’octubre, de 17 a 19 hores al Local Social de l’Albada.

29 d'octubre, a les 5 de la tarda dins de la campanya sobre la recollida selectiva i el reciclatge dels residus  es realitzarà el “Taller de compra responsable”, on l’objectiu és explicar de forma dinàmica els problemes associats a la generació de residus, i com podem fer-ho per evitar o reduir el nombre de residus que generem a l’hora de fer la compra de casa. (Gratuït)
5 de novembre,  amb motiu de la celebració dels 10 anys del “Grup Ressò” es realitzarà una cantada al Monestir de Montserrat.
Loteria de Nadal del núm. 51.955

Aquest any s’ha fet reserva dels dècims de loteria, els quals es poden adquirir directament a l’administració de Loteries BARCALA, al local de la Plaça Major.
Agraint la vostra participació en totes les activitats que os proposem, os donem les nostres mes expressives gracies i os saludem molt cordialment.



La junta.

Mollerussa, setembre de 2015