Circular núm. 268

                                    
Circular núm. 268


Av. Generalitat, 14
25230 MOLLERUSSA
Benvolguda sòcia i amiga,

Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos el canvi de junta, de l’ALBADA Associació de Dones del Pla d’Urgell, sorgit en l’assemblea del passat 25 de novembre.

L’anterior Junta havia complert els seus 4 anys de mandat i era el moment de fer una renovació de la mateixa. Al no presentar-se noves candidatures es va acordar el repetir part de la Junta anterior, amb la voluntat d’incorporar a la mateixa totes les persones que volguessin adherir-se.

De la Junta sortint s’acomiadaven la Sra. Carme Tantull, Presidenta de l’Associació durant 15 anys i les Sres. Isabel Diaz i Rosa Massot. A totes elles, en nom de l’Associació volem agrair el seu treball desinteressat i la dedicació personal que han prestat per portar a terme tots el projectes proposats.
“MOLTES GRÀCIES”

La nova junta estarà formada per les Sres. Carmen Badia, Pepita Reñé, Teresa Simó, Rosa Botam, Elena Sánchez, M. Neus Ros, Mila Hernández i Teresa Grañó.

Una vegada constituïda la Junta s’han assumit els següents càrrecs:

Presidència, Sra. Teresa Grañó
Vice-presidència, Sra. Carmen Badia
Secretaria, Sra. Pepita Reñé
Tresoreria, Sra. Teresa Simó
Membres de la Junta, Sres. Rosa Botam, Elena Sánchez, M. Neus Ros i MIla Hernández.

La nova direcció de l’associació continuarà treballant en els esdeveniments, que any darrera any, s’han anat organitzant i que han consolidat aquesta Associació, fins assolir aquest any, el seu 25e. Aniversari.

Les integrants de l’actual junta, agraïm la confiança, que durant tants anys, totes les sòcies han dipositat, en l’ALBADA Associació de Dones del Pla d’Urgell, i esperem i desitgem que puguem continuar treballant plegades, amb la il·lusió que el nostre futur projecte sigui mereixedor de la vostra aprovació.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol informació:

Atentament.La Junta
Mollerussa, 30 de novembre de 2015

Correu electrònic: albada.mollerussa@gmail.com                              Telefono 973 71 12 46